26 maj 2009

Hej alla Mayo Boule Festival Open deltagare!

Hoppas ni är laddade för en skön tävling, vi jobbar för fullt med att avsluta de sista detaljerna kring arrangemanget för att vi ska få en härlig boulefestival!

Här kommer lite praktisk information:
* Allt spel på fredagen (Veteran, Singel och Mix) sker i Rålambshovsparken. (adress för gps; smedsuddsvägen 2)

* De tre första omgångarna i Open på lördag morgon är de enda under helgen går på Långholmen och dess bollplan. (adress för gps; Alstaviksvägen 11)

* Picnick-påse delas ut på Långholmen efter tredje omgången och ni väljer själva om ni vill äta på Långholmen eller promenera ner till Rålambshovsparken direkt.

* Det finns en genväg upp till västerbron som leder till Rålambshovsparken, ni behöver alltså inte gå till södermalm för att komma upp på bron, promenaden tar ca 15min.

* Två pooler kommer väljas ut för att spela sina tre första omgångar i Rålambshovsparken på och runt centrecourtområdet, för att visa upp riktig tävlingsboule för deltagarna i Boulebar Mästarcup (ca 120lag), separat mail kommer till de utvalda.

* Det är ont om parkeringsplatser så åk kommunalt! Stockholm Marathon går samtidigt denna dag så det kommer vara mycket folk i rörelse och avstängda vägar i hela stan(loppet startar kl 14 från stadion och når västerbron ca 30min efter det)

* Söndagens spel sker i Rålambshovsparken.

* A-slutspel spelas tom 8ondel på lördagen och fortsätter med kvartsfinal på söndagen. B, C och D-slutspelet spelas klart under lördagen.

* För de som ej gått vidare till spel i huvudturneringens A-slutspel på söndagen så kommer vi arrangera Mayo Revenge 1 & 2, licenskrav och sanktionerad regional med direktutslagning endast A-slutspel 50:-/pp. Spelstart 10.00! Anmälan kan göras i informationen/Boulebutiken i Rålambshovsparken på lördagen eller senast kl 0945 på söndag morgon.

* Glöm inte att vara med i våra kringarrangemang, Lavazzalägget och skyttetävlingen Mayo Prestige. Flaskspel(miniturneringar utan licenskrav) startar hela tiden i Rålambshovsparken! Nyfikna på bouleklot och tillbehör? Titta in i Boulebutikens tält vid centrecourt.

/Robin Tävlingsledare
Anmäl dig till Mayon här »

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar