05 maj 2009

Blunder i rätt tid! :S

Jag har precis som Maria skrivit varit lite off på sistone, men det är grymt mycket att göra och min fantasi att skriva underhållande bloggtexter varier något fruktansvärt just nu.
Men idag har det skett några roliga saker! :)

Maria och jag har haft ett av många semihetlevrade samtal där Maria tycker att jag är tyst och sur och jag vice verce ;) sen hände inget mer och vi satte oss i sedvanlig ordning och jobbade på som sura mular bara haha.

När Maria sen gick hem på sedvanlig tidig eftermiddag ca 15:00 vilket hon har förmånen att göra ca 3-4ggr/vecka! *Lyckost* Så börjar jag bli snussugen, hmm vart kan snuset vara, det ligger inte där det brukar...hmm.
Efter ca 2 minuters letande springer jag omkring på kontoret som en tok (alla nikotinister fattar) då Carro en kollega säger att Mackan eller Maria har snott den! *TILT*
Jag går till Marias plats och fullständigt demolerar hennes plats med toppen att jag tejpar fast hennes brillor på datorn! Carros snälla pojkvän Dani erbjuder mig efter det en prilla och säger att det är lugnt! *tack för det*...

Drygt 30 sek efter det säger han också, -"är inte det där din snusdosa"? och pekar mot min generaldosa som ligger snyggt och prydligt på en bänk vid häftapparaten...

Så snälla Maria, hoppas du läser detta innan du kommer in imorn och har förståelse att Carros "hets" gjorde det du ser imornbitti, INTE JAG!

It wasn´t me :P

Anmäl dig till Mayon här »

2 kommentarer:

  1. Maria gick INTE kl15 igår, utan kl17!!!

    SvaraRadera
  2. Jag minns med fasa då du försökte sluta snusa. Tack o lov började du igen. Nu handlar jag en stock så fort jag kommer åt så det ALDRIG ska vara slut hemma!!!

    SvaraRadera