20 maj 2009

Faq: Boulebar Mästarcup

Det har kommit in en hel del frågor kring Boulebar Mästarcup. Jag skriver dem här så kan alla se dem:

Behöver jag ta med egna klot till tävlingen? "Nej, vi kommer ha klot till alla deltagare i Boulebar Mästarcupen att låna. Vill man ta med sig egna klot är det självklart okej".

Hur dags borde jag vara där? "10.00 delar vi ut kloten till alla, där efter blir det introduktion på centrecourt och tävlingen drar igång kl 11.00. Tänk på att det är bra att vara lite tidig än sen eftersom det kommer vara mycket folk på plats".

Vad är förstapris ( för laget)? "Presentkort på Boulebar till ett värde av 6000kr"

Måste man ha med värdebeviset med sig som man fick när man vann? "Nej det behövs inte, finns ni med på listan behöver ni inte ha med värdebeviset".

Om en av lagmedlemmarna inte kan vara med, är det ok att sätta in en annan spelare på dennes plats? "Ja, det går bra, meddela oss så vi kan ändra namn i er anmälan bara".

Läs mer om Boulebar Mästarcup här >>>

Har ni andra frågor skriv i kommentarsfältet så svarar jag så fort jag kan.
/Maria
Anmäl dig till Mayon här »

2 kommentarer:

  1. Om en av lagmedlemmarna inte kanvara med, är det ok att bara vara två spelare, eller måste man vara tre st? mvh Daniel

    SvaraRadera
  2. Hej Daniel,
    Det går att vara 2 personer i ett lag. Dock får ni bara spela med 5 klot istället för 6 klot. Så ni har svårare att vinna helt enkelt. Skulle det vara så att motståndarlaget har en bra dag och tillåter er att spela med 6 klot går det bra. Men enligt reglerna är det 5 klot som gäller. Så ta med er något att muta motståndarna med, så ni kan få spela med 6 klot ändå :)
    /Maria

    SvaraRadera