I vår kyl på kontoret har vi för det mesta matlådor, ketchup, mjölk... ja ni vet det vanliga man brukar ha i en kyl på en arbetsplats. Men det vi har, som inte många andra har, är en burk brunkål. Avis någon?
Vi kanske kan ha en bytesdag? En burk brunkål mot en påse pinjenötter som ligger o skräpar i vårt kylskåp. Vad sägs om det? Vi har även fikonmarmelad, en död tvestjärt och en halv burk Sambal Oelek. //Chrillan
Den 27-30 maj 2010 är hela Rålambshovsparken en gigantisk festplats för boule, mat och dryck. Här kan du uppleva boule i världsklass, ta en öl i baren eller testa att spela boule i Boulebarcup. Välkomna till en ny typ av boule som du inte trodde fanns.
Vi som skriver bloggen:
Niklas Marklund
29-årig norrlänning som ser boule som att sno godis från ett barn. Jobbar som säljansvarig och instruktör under Mayon. Jag kommer att bjuda er på riktig boule, sköna grejer inom boulevärlden, de hetaste carreauerna och de mest hårresande duellerna.
Maria Tofftén
25-årig gotländska som jobbar som marknadsassistent och PR-ansvarig under Mayon. Följ mitt arbete med Mayon och hur jag häcklar Niklas och hans boulenörderi. Jag kommer att ge er det senaste skvallret och nyheterna kring festivalen.
Det är jag som har sparat din efterlämning från senaste personalfesten :).
SvaraRaderaTänkte att den kunde vara ett fint minne!
// Nick the greek
Vi kanske kan ha en bytesdag? En burk brunkål mot en påse pinjenötter som ligger o skräpar i vårt kylskåp. Vad sägs om det? Vi har även fikonmarmelad, en död tvestjärt och en halv burk Sambal Oelek.
SvaraRadera//Chrillan