03 mars 2009

Tidig morgon samt Mayo update

En morgon där väckarklockan ringde 04:50 med två st snooze så var man på plats för ett frukostmöte på boulebar kl 06:00. Mycket jobb fram tills nu som ska innebära lunch, Maria laddar upp sitt självförtroende med lite tung amerikansk blues och försöker vara allmänt cool ;).

En del förfrågningar om mayon strömmar in via mail och jag vill här lyfta en "speciallirare" som jag träffat ett par ggr på boulebanan och det är Eric Geraci dansk U23 landslagsman. Han mailar mig/oss och frågar om flygbussarnas hålltider, upplägg för mayon och annat smått o gott. Trevlig är han också.

Under Swio som var förra helgen så sitter vi och samtalar och han nämner att han sett mig på mayofilmen från 2005 där jag säger att inom ett par 3-4 år så kommer vi vara med och fightas med frassarna på VM... när han säger detta så smilar han lite så där "det har ju inte riktigt blivit så", nej jag har blivit pappa och har två döttrar som fyller 3 år om två veckor svarar jag lite genant, argt och i en sann försvarsanda. Inte ska denne dansk få komma åt mig och mina ambitioner ;) Jag gissar att Eric läser denna blogg då o då, tack för sist och väl mött på http://www.mayo.se/ !

// Niklas

Anmäl dig till Mayon här »

2 kommentarer:

 1. Å mig sloghan ut i singeln förra året,Danskfaen :-).Men håller med...cool å trevlig klle.Nice blogg förexten.Ursäkta mitt intrång...MEN VÄNJ ER :-).I år ska jag spöa pasicisarna gul å blå.Ses där.Pyzz.
  Aunte.

  SvaraRadera
 2. Alla vet at Danmarks 33. plats til VM 2008 säger mycket liten om hvor Danmark är internationelt.

  Det danska landslag er så bra at det komma repræsentere Svenska Bouleforbundet infør 3-4år - om jag inte får barn!

  Tillykke med dom.

  PS: Ser mycket frem til Mayo 09 ;-)


  Eric - BouleEvent.dk

  SvaraRadera