09 mars 2009

Bouleifiera

Nu känner jag att det måste in ett inlägg om boule...:)
Jag gillar att "hänga ut" alt peka på en speciell människa som har berört på ett eller annat sätt på boulebanan.
Till helgen är det boulespel i Borås som gäller för de flesta i den svenska eliten, här följer några ansikten som jag tycker att ni kan snegla lite extra på under mayon då de antingen har kvaliteter i spelet som är värde att beskåda, eller så kan det vara andra saker som gör dem värdiga att slänga ett extra öga på :).Namnet är Björn Ivarsson; 29 år och Sveriges bästa skytt, i stunder mätar han sig med de bästa skyttarna i världen. Svaghet, han är inte den bästa på att ta en förlust (se bilden ovan hahahaha) ;). Han gillar också att betona tyngden av att hitta en bra förlorare så hittar du "en"!
Namnet är Maths Lind 45;) Svergies bästa krigare och fighter på banan. Svagheter, Maths har en ibland lite bristande teknik (se bilden ovan) i en match tillsammans med vapendragaren Kenneth Köhalmi så ska Matte ha laddat för skott och Kenneth får höra ett "Åh va faaen" när han ser Mattes kula komma rullandes i knapp styrfart och Matte kläcker klassikern; Jag slog i vaden! :)Dagens sista spelare är Svergies genom tiderna bästa boulespelare med bla 12st SM-tecken och nuvarande sportchef ch FK,
Anders Larsson 35? som har vunnit allt som går att vinna i Sverige (osäker på en titel). Svagheter, Anders släpp (se bilden, "inåt" till vänster...) det har för varje år blivit en aningen ryckigt och när Anders ouppvärmd för ett par år sedan skulle se till att vända ett 0-8 underläge mot ett oerhört tungt lag i elitserien så ska han skjuta ett skott väldigt långt (10 meter) och tar i så pass mycket att han sträcker sig! De som såg det ska tydligen ha skrattat gott :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar