26 maj 2010

NÄRA NU! Fredagsmatcher på cc..

Nu är det så nära, imorrn kör vi igång den fulltecknade Challenge, har fått en hel drös med mail från taggade deltagare!

På fredag så kommer vi ha centrecourt (CC) underhållning hela kvällen i form av grymma boulematcher! Alla kommenterade av världens bäste boulekommentator Daniel Gillan.

Fredag 28:e maj
Klockan 17:15 ca så kommer våra svenska representanter i högt kastande rankingettan Albin Plantin och skyttemaskinen Björn Ivarsson att utmana de Belgiska ex Världsmästarna Michel Vancampenhout och Jean-Francois Hemón! Det blir en skön utmaningsmatch i snygg-boulens tecken. Kom och heja!

Klockan 18:00 så börjar den stora singeltävlingen för licenserade, lottningen är genomförd och vi kan avslöja den första CC matchen:
Belgiens ex Världsmästare och regerande Sthlm Boule Open och Singel mästare Michel Vaaaaaancampenhoooout vs regerande Svenska Cupen segraren och tidigare semifinalist i singeln, Sibiriens och Mariefreds stolthet Stefaaaan Bergluuuund!

Välkomna!

/Robin tävlingsledare


anmälan i singel, mix och open är öppen på nätet fram till fre 28/5 kl 12.00. Anmälan kan efter det göras fram till spelstart i respektive klass i mån av plats.
Anmäl dig här »

1 kommentar: